Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Utilizarea site-ului

Site-ul www.maramontsport.ro este detinut si administrat de  societatea S.C. GAMONTEC S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: adresa sediu social str. Alba Iulia, Nr. 38, loc. Baia Mare, jud. Maramures, Reg. Com. J24/2485/1994, CUI: RO6792074, BCR BAIA MARE, IBAN: RO56 RNCB 0182 0341 5092 0001, Capital social: 500 lei.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.maramontsport.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informati despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

S.C. GAMONTEC S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor;

de asemenea, S.C. GAMONTEC S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare, omisiuni si erori care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Tot continutul site-ului www.maramontsport.ro este proprietatea S.C. GAMONTEC S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al S.C. GAMONTEC S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@maramontsport.ro.

S.C. GAMONTEC S.R.L. poate oferii utilizatorilor printr-un acord scris, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica punctual pentru elementele specificate in scris, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului www.maramontsport.ro.

 

Confidentialitate

S.C. GAMONTEC S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.maramontsport.ro si S.C. GAMONTEC S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.maramontsport.ro si S.C. GAMONTEC S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.maramontsport.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.maramontsport.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

 

Prin creearea unui cont de utilizator pe site-ul www.maramontsport.ro, utilizatorul va primi comunicari comerciale din partea S.C. GAMONTEC S.R.L. doar in masura in care si-a exprimat acordul expres, selectand optiunea corespunzatoare. De asemenea, informarile prin newsletter sau alte alerte sunt confidentiale, S.C. GAMONTEC S.R.L. rezervandu-si dreptul de a selecta utilizatorii carora le va trimite un anumit tip de continut.

 

Expeditie, livrare, costuri de transport

Livrarea comenzilor se realizeaza prin intermediul firmei de curierat Fan Curier sau prin Posta Romana.

Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari sau egale cu 250 lei, iar clientul trebuie sa plateasca doar taxa de ramburs a banilor (taxa ramburs 2% din valoarea rambursului + 8 lei) in cazul in care solicita plata prin ramburs. La comenzile mai mici de 250 lei, transportul are taxa de 15 lei. In functie de destinatie, greutatea, marimea coletului, valoarea de ramburs la aceasta suma mai pot fi adaugate costurile aferente stabilite de curier (taxa ramburs 2% din valoarea rambursului + 8 lei).

 

Comanda si plata

Prin finalizarea comenzii, clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte. S.C. GAMONTEC S.R.L. nu este responsabil pentru eventuale daune survenite ca efect al completarii eronate a datelor din comanda (intarzieri de livrare a coletelor). In acest context, toate taxele de transport pentru retrimiterea comenzii vor fi suportate de client.

Odata finalizata comanda, utilizatorul si-a dat acordul sa fie contactat prin mijloacele puse la dispozitie (e-mail, telefon) in vederea confirmarii comenzii.

S.C. GAMONTEC S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza si anula o comanda, cu notifcarea prealabila a clientului, fara a fi trasa la raspundere, a i se pretinde daune, si fara a exista obligatii intre parti, in urmatoarele cazuri:

– in cazul in care plata prin transfer bancar nu s-a confirmat

– in comanda nu sunt specificate datele corecte, ori sunt incomplete

– clientul a mai facut comenzi pe site-ul www.maramontsport.ro pe care le-a refuzat ulterior

Plata se poate face:

– in numerar, la livrare (sistem ramburs)

– prin ordin de plata la banca; dupa confirmarea existentei produsului in stoc prin e-mail sau telefonic, clientul primeste prin e-mail o factura electronica in baza careia achita contravaloarea comenzii prin ordin de plata, dupa care confirma aceasta plata. Coletul pleaca catre client numai dupa ce plata a fost confirmata in sistem, respectiv banii au intrat in contul nostru bancar. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

– in numerar, in magazinul Maramontsport din Baia Mare, Piata Pacii nr. 1

Garantie

Garantia se acorda diferentiat, in functie de gama de produse si de brand. Garantia intra in vigoare de la data de la care s-a achizitionat produsul si este valabila numai impreuna cu bonul si/sau factura emisa pentru achizitie.

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientii www.maramontsport.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

S.C. GAMONTEC S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. GAMONTEC S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit prin curier sau Posta la adresa: str. 1 Mai, nr. 12, cod 430331, Baia Mare, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre client, urmand ca S.C. GAMONTEC S.R.L. sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului. Trimiterea produselor defecte se face dupa ce s-a anuntat serviciul de relatii clienti al S.C. GAMONTEC S.R.L. si numai dupa ce se comunica care este defectul constatat.

Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia de catre client a produselor se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care pachetul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. GAMONTEC S.R.L. este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost utilizate sau depozitate in mod necorespuzator, folosite in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate si vandute.

 

Comentarii si pareri publicate de utilizatori

Utilizatorii site-ului www.maramontsport.ro pot sa lase comentarii si alte comunicari pe site, sa transmita sugestii, intrebari sau sa solicite informatii, atat timp cat limbajul utilizat este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este: obscen, ilegal, amenintator, defaimator si nu incalca drepturile de proprietate intelectuala.

Persoanele care utilizeaza continut tendentios, adrese de e-mail false, transmit mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice, sau in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate.

S.C. GAMONTEC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. S.C. GAMONTEC S.R.L.  isi rezerva dreptul de a afisa sau nu, respectiv de a sterge orice informatie electronica care nu corespunde normelor mentionate mai sus.

 

Eliberarea de raspundere

S.C. GAMONTEC S.R.L. nu este raspunzatoare pentru potentialele daune care pot interveni din surse externe, dar necesare intretinerii site-ului online cum sunt serverele pe care este gazduit, si nici nu garanteaza ca e-mail-urile trimise nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter daunator, ca nu contine omisiuni, intreruperi sau intarzieri de operare si transmitere a datelor catre utilizatori. Utilizatorii www.maramontsport.ro acceseaza site-ul pe raspunderea lor, S.C. GAMONTEC S.R.L. nefiind responsabil pentru eventuale daune directe sau indirecte cauzate prin accesarea si navigarea pe site-ul www.maramontsport.ro.

Descrierile produselor pe site sunt conforme cu cele ale producatorilor, respectiv furnizorilor, iar S.C. GAMONTEC S.R.L. nu este responsabil pentru eventuale diferente fata de produsul fizic.

S.C. GAMONTEC S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi eronate.

 

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. GAMONTEC S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. GAMONTEC S.R.L.

 

Alte clauze

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

S.C. GAMONTEC S.R.L. declina raspunderea pentru orice pierderi suferite de utilizator ca urmare a folosirii Site-ului, fie ele directe sau indirecte, inclusiv castiguri potentiale nematerializate.

 

NOTA de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

S.C. GAMONTEC S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub Număr infochiosk:

S.C. GAMONTEC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul www.maramontsport.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca S.C. GAMONTEC S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. GAMONTEC S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

 

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing – Baze de Date din cadrul firmei S.C. GAMONTEC S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.